Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω του email info@hellenicregionrad.gr

Eτήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου – 2022

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και υγιείς!

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα γίνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 4:30μμ στη σχολή ART ON DANCE, οδός 3ης Σεπτεμβρίου 144 στην Αθήνα. Θα συζητηθούν τα παρακάτω:

 

ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης.

 

ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Έγκριση του οικονομικού απολογισμού, του προϋπολογισμού για το 2022-2023 του Διοικητικού Συμβουλίου και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 

 

ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: Έγκριση των διοικητικών πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

 

ΘΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ:  Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

    1. Ενημέρωση δραστηριοτήτων/ειδική αναφορά στην Ομάδα Νέων Ελλήνων Χορευτών RAD και το Φεστιβάλ μας  και αναζήτηση εθελοντών.
    2. Ενημέρωση για την πορεία του Συλλόγου στα social media και αναζήτηση φωτογραφικού υλικού, ενημέρωση για το μπαζάρ.
    3. Ενημέρωση για τις διατροφικές διαταραχές με αφορμή την άποψη που διατυπώθηκε για το μπαλέτο στο άρθρο της “Καθημερινής” 2/8/22, η θέση της Ακαδημίας και η προτεινόμενη στάση των Σχολών και των δασκάλων RAD.
    4. Ενημέρωση από τον δικηγόρο μας με θέμα «Η διδασκαλία μπαλέτου στην Ελλάδα και η σχετική νομοθεσία».
    5. Σεμινάριο με θέμα: «Αποκρυπτογραφώντας τις συμπεριφορές των μαθητών στο μάθημα του χορού – τι κάνουν και τι εννοούν” Εισηγήτρια: Μάρα Λυτροκάπη, κόστος 25 ευρώ

Τη συνέλευση μπορούν να παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του συλλόγου μας και γι’αυτό το λόγο παρακαλούμε φροντείστε εγκαίρως τη συνδρομή σας η οποία παραμένει στο συμβολικό ποσό των 25 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση της ετήσιας συνδρομής στο λογαριασμό του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα (Δικαιούχος ELLINIKOS SYLLOGOS VASILIKIS AKADIMIAS , IBAN GR2601101180000011829602496) Αιτιολογία: το επίθετο σας/συνδρομή                                 

Επίσης, μπορείτε στην ίδια κατάθεση να καταθέσετε τα χρήματα παρακολούθησης του σεμιναρίου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Εάν υπάρχουν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν εσάς! οπότε αν π.χ. τα έξοδα είναι 2 ευρώ θα πρέπει να καταθέσετε 27 αντι 25. πέρυσι αρκετοί συνάδελφοι χρέωσαν το σύλλογο με τραπεζικά έξοδα και αυτό δημιούργησε ανακολουθία με το ποσό που υπήρχε στο ταμείο.

 

ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

 

ΕΠΙΣΗΣ:Η οντισιόν για την ομάδα Νέων Ελλήνων Χορευτών (Youth Ballet) θα γίνει το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου, ενημερώστε τους μαθητές σας!

και ακολουθείστε μας στα social media για να ενημερώνεστε άμεσα!

 

Εντός της εβδομάδας θα λάβετε και ειδική ενημέρωση για την ομάδα.

 

Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας!

Επιστροφή στις Δραστηριότητες/ Νέα του Συλλόγου