Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω του email info@hellenicregionrad.gr

Eτήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου – Σεμινάριο

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 θα γίνει η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου μας (όπου υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και δια ζώσης και διαδικτυακά μέσω zoom).

 

Τόπος:  Σχολή DANCEWAY, Κρουσόβου 4, 11528, Αθήνα 

Κόστος: 25€ (δηλαδή η ετήσια συνδρομή. Την συνέλευση μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη)

CPD credits: 2 independent

Χρονοδιάγραμμα συνέλευσης:

Άφιξη: 11:30 για να βάλετε τις απαραίτητες υπογραφές και να εξοφλήσετε τη συνδρομή σας, εάν δεν έχετε κάνει τραπεζική κατάθεση.

Έναρξη: 12:00

Λήξη: 13:30

                                            

Για να ανανεώσετε την ετήσια συνδρομή σας μπορείτε είτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του συλλόγου:

Εθνική, ΙΒΑΝ GR2601101180000011829602496 Δικαιούχος: Ελληνικός Σύλλογος Βασιλικής Ακαδημίας Χορού Λονδίνου, Αιτιολογία: το όνομά σας-συνδρομή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τυχόν τραπεζικά εξοδα βαρύνουν εσάς.

Είτε να πληρώσετε αμέσως πριν την συνέλευση.

 


 

Επίσης, πριν τη Γενική συνέλευση θα γίνει σεμινάριο με τίτλο: «Teaching Styles (Στυλ/τρόποι διδασκαλίας)»,  με εισηγήτρια την Μαριάννα Βασιλάτου. Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής μέσω zoom,  με ανοιχτές οθόνες.

Ώρα: 10:00-12:00 (άφιξη 9:45 για τα γραφειοκρατικά!)

 

Το σεμινάριο αναφέρεται στα διαφορετικά στυλ διδασκαλίας που περιλαμβάνει η Royal Academy of Dance στα προγράμματα σπουδών CBTS και  CDT και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μάθημα μπαλέτου. 

 

Αυτό το σεμινάριο είναι χρήσιμο σε:

  • Σπουδάστριες των CBTS και CDT οι οποίες θα βοηθηθούν για την κατανόηση του μαθήματος της Πρακτικής Διδασκαλίας (CBTS404)
  • Μέντορες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν περισσότερο με τα teaching styles ώστε να βοηθήσουν τις σπουδάστριες στην πρακτική τους.
  • Συναδέλφους που παρότι δεν έχουν, έως τώρα, κάποια ενασχόληση με τα τωρινά προγράμματα σπουδών της Ακαδημίας θέλουν να ενημερωθούν για την χρησιμότητα των διαφορετικών στυλ διδασκαλίας καθώς και τους λόγους για τους οποίους θεωρούνται σημαντικό μέρος της εκπαίδευσης στον 21ο αιώνα.

 

Κόστος συμμετοχής: 25€ (ενιαία τιμή για μέλη και μη μέλη)

Δηλώσεις συμμετοχής: έως 25 Σεπτεμβρίου με κατάθεση στον λογαριασμό που αναφέρεται πιο πάνω. Εάν σας εξυπηρετεί μπορείτε να εξοφλήσετε ταυτόχρονα συνδρομή και σεμινάριο (Αιτιολογία: το όνομά σας-Συνδρομή  & σεμινάριο)

CPD credits: Η συμμετοχή σας ισοδυναμεί με 2 cpd credits/time valued

 


 

Μπορείτε επίσης είτε πριν είτε μετά τη συνέλευση να δείτε και τα κοστούμια από το βεστιάριο του συλλόγου που διατίθενται προς πώληση καθώς και τα διαφημιστικά είδη του συλλόγου ( τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ώς δωράκια για συνεργάτες και μαθήτριες!)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ. ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (Η ΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΠΕΧΕΙ 10′ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ) ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ:

  • ΕΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ: ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΣΩ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Οδός Εθνικής Αντιστάσεως)
  • ΕΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ: ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΚΑΤΕΧΑΚΗ, ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ, ΕΥΦΡΟΝΙΟΥ, ΔΙΟΧΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΤΕ!

 

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

 

Το ΔΣ

Επιστροφή στις Δραστηριότητες/ Νέα του Συλλόγου