Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω του email info@hellenicregionrad.gr

Νέα Σύλλογου Βασιλικής Ακαδημίας Χορού

Νέα Συλλόγου – Δεκέμβριος 2019

Αγαπητές Συνάδελφοι και Φίλοι,

Με πολλή χαρά συναντηθήκαμε στη Γενική Συνέλευση τον Οκτώβριο: παλιοί και νέοι συνάδελφοι έδωσαν το παρόν και πλέον είμαστε δικαιολογημένα αισιόδοξοι για το μέλλον του Συλλόγου μας.

Μέσα στο 2020 θα έχουμε και το επικαιροποιημένο καταστατικό που θα μας βοηθήσει να λειτουργούμε πιο εύρυθμα και αποτελεσματικά.

Τα νέα μας αναλυτικά:
 

 1. Οντισιόν και Ομάδα Νέων Ελλήνων Χορευτών

  Η οντισιόν δόθηκε σε δύο μέρες (12 και 20/10) με κριτική επιτροπή τις RAD εξετάστριες: Susan Graham, Belinda Tanner, Theresa Brown και την καθηγήτρια του συστήματος Vaganova, Tania Miltenova.

  Μία συμπληρωματική οντισιόν μόνο για επίπεδα Advanced 1, 2 και επαγγελματίες θα κάνει η χορογράφος, κ. Adams, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στη σχολή Danceway, Κρουσόβου 4. 11528 Αθήνα.

  Η οντισιόν αφορά στους ρόλους των πριγκιπισσών και στο pas de trois.Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνείστε   με την κ. Αναστασία Καπετάνιου (Kapetaniou_rad@yahoo.gr).

  Μέχρι στιγμής, έχουμε κλείσει 3 παραστάσεις: 11 & 12 Απριλίου στο ACS και 10 Μαΐου στο Θέατρο Κολεγίου Αθηνών.

 

 1. Σεμινάριο «Προετοιμάζοντας μια παράσταση χορού»

  Η θεατρική παραγωγική διαδικασία από το κείμενο/χορογραφία ως το 3ο κουδούνι!  Η οργάνωση, η επιλογή και εφαρμογή του ενδύματος τόσο στο σώμα και την κίνηση του όσο και στο λυρισμό που απαιτεί η σκηνή.  Η σκηνογραφία και η λειτουργικότητα της ως μέρος της συνολικής αισθητικής του έργου.  

  Εισηγήτρια: Γεωργία Κώνστα

  Τόπος: Σχολή Χορού “La Danse” Ευαγγελίας Νικολάκη, Δυρραχίου 70, Σεπόλια. Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Σεπόλια

  Ημερομηνία: 15 Δεκεμβρίου 2019 

  Ώρα: 17:00-20:00 

  Κόστος Συμμετοχής: 20 ευρώ για τα μέλη, 35 ευρώ για μη μέλη (πληρωμές στο λογαριασμό του Συλλόγου: Εθνική Τράπεζα Το σεμινάριο αντιστοιχεί σε 3 CPD credits (ελεύθερες ώρες)  

  Δηλώσεις συμμετοχής στο info@hellenicregionrad.gr 

  Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

 

 1. Φεστιβάλ Μπαλέτου & Κάρακτερ RAD

  Το Φεστιβάλ θα γίνει την Κυριακή 29 Μαρτίου στο Θέατρο «Κνωσός».

  Η κάθε Σχολή ή κάθε μεμονωμένη καθηγήτρια (για συναδέλφους που διδάσκουν σε συλλόγους, γυμναστήρια κλπ) μπορεί να συμμετέχει με μία ή περισσότερες χορογραφίες συνολικής διάρκειας 6’.Για να συμμετέχετε πρέπει να είστε τακτικά ή αρωγά μέλη του Συλλόγου και να έχετε πληρώσει τη συνδρομή σας για το τρέχον έτος.Συνημμένα θα βρείτε την αίτηση και τον κανονισμό συμμετοχής.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές ως 28 Φεβρουαρίου.
   

 

 1. Εορτασμός των 100 χρόνων της Ακαδημίας

  Στη Γενική Συνέλευση η εκπρόσωπος της Ακαδημίας, κ. Βέτα Αναστασοπούλου μας ενημέρωσε για την οργάνωση έκθεσης για την ιστορία της Ακαδημίας στην Ελλάδα και άρθρο που θα γράψει η εξετάστρια κ. Belinda Tanner σε έντυπο της Ακαδημίας.

  Στο e-mail που έστειλε η κ. Αναστασοπούλου την 12η Νοεμβρίου υπάρχει μία σύντομη on line έρευνα ώστε να μαζευτούν στοιχεία για το άρθρο αυτό. 

  Σας παρακαλούμε θερμά: αν δεν το έχετε ήδη κάνει, απαντείστε στην έρευνα ώστε να βοηθήσουμε όλοι να έχουμε μία ωραία παρουσίαση για το παρελθόν αλλά και το παρόν της δουλειάς μας! 

  Για κάθε διευκρίνιση απευθυνθείτε στο ballethistorygreece@gmail.com

 

 1. Εορταστικά- και όχι μόνο. 

  T-shirts με το logo της Ακαδημίας και του συλλόγου μας (10€ γυναικεία, 8€ παιδικά) μπορείτε να βρείτε στο σεμινάριο της 15ης Δεκεμβρίου ή/και να παραγγείλετε στην κ. Λίζα Κυριακίδου (liza.kyriakidou@yahoo.gr)

 
Έγγραφα

 1. Πληροφορίες για το Ballet festival 
 1. Ballet Festival 2020 – Αίτηση Συμμετοχής
 1. Ballet Festival 2020 – Έντυπο παραχώρησης δικαιωμάτων οπτικοακουστικού υλικού
 1. Τ-Shirt Μαύρο
 1. Τ-Shirt Λευκό

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Επιστροφή στις Δραστηριότητες/ Νέα του Συλλόγου