Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω του email info@hellenicregionrad.gr

25/2/2018 Κοπή Πίτας 2018

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας στην σχολή Danceway.

 

Συζητήθηκαν θέματα  που σχετίζονται με τις ερχόμενες εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο καθώς και για την προετοιμασία της επόμενης παράστασης της Ομάδας Νέων Ελλήνων Χορευτών R.A.D. που βεβαίως θα γίνει από το καινούργιο Δ.Σ.

 

Για  την προετοιμασία των εκλογών παρακαλούμε όσα μέλη του Συλλόγου  ενδιαφέρεστε να βάλετε υποψηφιότητα να στείλετε την πρόθεση σας  στο email του συλλόγου (info@hellenicregionrad.gr). Επιπρόσθετα, η/ο κάθε υποψήφια/ος να επισυνάπτει ένα επιγραμματικό ενημερωτικό σημείωμα για τον εαυτό του ώστε να γνωρίζουμε τους υποψήφιους όλοι.  Οι υποψηφιότητες θα αναρτηθούν στο site μας.

 

Για την προετοιμασία της επόμενης παράστασης του της Ομάδας Νέων Ελλήνων Χορευτών R.A.D.  προτάθηκε να δημιουργηθεί τριμελής επιτροπή που θα έχει ως κύριο αντικείμενο να βρει χορογράφο και θέμα, καθώς και να συγκεντρώσει προτάσεις τις οποίες θα παραδώσει προς έγκριση και υλοποίηση στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου. Το νέο Δ.Σ., μετά την εκλογή του, θα μπορεί να προχωρήσει έτσι άμεσα στις διαδικασίες της ακρόασης και της οργάνωσης των προβών.

 

Οι συνάδελφοι Κυριακίδου Λίζα και Κουρτέση Σοφία δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν και περιμένουμε και όποιον θέλει να προτείνει τον εαυτό του μέχρι τις 20 Μαρτίου 2018, ώστε να ξεκινήσει η επιτροπή τις εργασίες της.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο 10 &11 Μαρτίου θα γίνει το 2ο Φεστιβάλ Χορού Κλασικής και Character Χορογραφίας του Συλλόγου μας, στο θέατρο Άννα και Μαρία Καλουτά, οδός Τιμοκρέοντος 6α στον Νέο Κόσμο. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο site μας σύντομα.

 

 Ελπίζουμε ότι θα σας δούμε όλους εκεί!

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Επιστροφή στις Δραστηριότητες/ Νέα του Συλλόγου