Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω του email info@hellenicregionrad.gr

Σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύλλογος Βασιλικής Ακαδημίας Χορού

Σεμινάριο Intermediate και Advanced 1, Επιλογή Σωστής Πουέντ

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ο Ελληνικός Σύλλογος της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, οργανώνει σεμινάρια για τις μαθήτριες του Intermediate και Advanced 1, που προετοιμάζονται να εξεταστούν σ αυτό το επίπεδο την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι του 2018.

 

Τα μαθήματα θα παραδώσει η κ. Suzan Graham, εξετάστρια της Royal Academy of Dance.

 

Μεταξύ των δύο τάξεων, ο κ. Γιώργος Κώνστας πιστοποιημένος point shoe fitter, θα μας μιλήσει για το πώς επιλέγουμε τις σωστές πουέντ για τον εαυτό μας και τις μαθήτριές μας, θα μας ενημερώσει για τον διαφορετικό τύπο ποδιών, τις ιδιαιτερότητές τους και για το τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε πουέντ.

 

Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:

4.00 – 6.00 μ.μ. – Intermediate

6.00 – 7.30 μ.μ. – Ενημέρωση για πουέντ

7.30 – 9.30 μ.μ. – Advanced 1

 

Τα σεμινάρια θα γίνουν στην αίθουσα Φλερύ του Πολυχώρου του Δήμου Αθηναίων Άννα και Μαρία Καλουτά στην οδό Τιμοκρέοντος 6Α στον Νέο Κόσμο.

 

Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές και υπάρχει δυνατότης παρακολούθησης από δασκάλους. 

 

Το κόστος για τους μαθητές είναι 10€ το κάθε μάθημα και η ενημέρωση για τις πουέντ δωρεάν. 

Για τις δασκάλες που θα παρακολουθήσουν το κόστος είναι 15€. 

Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μόνον του σεμιναρίου των πουέντ, από μαθητές άλλων επιπέδων και γονείς που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν με συμμετοχή 5€.

 

Παρακαλώ πολύ οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν στο mail info@hellenicregionrad.gr όνομα, επίπεδο, ιδιότητα (μαθητής/ μαθήτρια ή δάσκαλος/ δασκάλα).

 

Βιογραφικό Γ. Κώνστα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε φωτογραφία όμως τον κέρδισε η οικογενειακή επιχείρηση Μάγια – ένας χώρος ειδικευμένος στα είδη χορού που εδώ και 43 χρόνια ικανοποιεί τις ανάγκες των χορευτών όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές, με εξειδίκευση στις pointes με την μεγαλύτερη ποικιλία που μπορεί να συναντήσει κάνεις σε κατάστημα ειδών χορού-.

Έχει αναλάβει τη Μάγια και ειδικά το fitting των pointes από το 2000.

Η Ε.Λ.Σ. τον εμπιστεύεται για την επιλογή των κατάλληλων pointe για τις πρώτες χορεύτριες της (Μ. Κουσουνή, Ε. Ανδρεούδη Ε. Ισαάκιδου Ν. Σιούτα και όχι μόνο), καθώς και όλες οι επαγγελματικές και ιδιωτικές σχόλες χορού στην Ελλάδα και Κύπρο.

Οι pointes είναι ένα παπούτσι σε διαρκή εξέλιξη και για αυτό το λόγο χρειάζεται συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση σεμιναρίων. 

Ως εκ τούτου ο Γιώργος παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια σχετικά με το fitting των pointes, από τους μεγαλύτερους οίκους στο χώρο. Μερικά από αυτά είναι στην Νέα Υόρκη από την Gaynor Minden, στο Λονδίνο από την Bloch και Gamba-Repetto, στην Ιταλία από την Capezio και Grishko. 

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Επιστροφή στις Δραστηριότητες/ Νέα του Συλλόγου