Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω του email info@hellenicregionrad.gr

Σεμινάριο DECODING BALLET με την Βασιλική Καψίδου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο “DECODING BALLET”, με εισηγήτρια την κα. Βασιλική Καψίδου, Καθηγήτρια Μπαλέτου – Κινησιολόγο στη σχολή της κα. Μαρίας Μίχα (Π. Μεταξόπουλος), Ανδρέα Παπανδρέου 97 & Αχιλλέως Γλυφάδα. 

 

Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν ενημέρωση για το σεμινάριο το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 4:00 – 5:30μμ στη σχολή της κ.Μαρίας Μίχα (Π. Μεταξόπουλος), Ανδρέα Παπανδρέου 97 & Αχιλλέως Γλυφάδα, Αττική.

 

Το DB είναι μια μέθοδος η οποία είναι βασισμένη στην εκπαίδευση του “human body’s blueprint”.

Αναπτύχθηκε από τη Βασιλική Καψίδου – Καθηγήτρια Μπαλλέτου, Κινησιολόγο, Neuromechanic and Βίο-energetic Fascia lntegration lnstructor & Specialist, με γνώσεις που προκύπτουν από πρωτοποριακές επιστημονικές ανακαλύψεις στη Νευρολογική και Περιτονιακή λειτουργία των μυών του σώματος, το DECODING BALLET, είναι μια μοναδική, στοχευμένη και καινοτόμος μέθοδος που:

  • εκπαιδεύει τους δασκάλους χορού και χορευτές να μεταφράζουν (αποκωδικοποιούν) την καθοδήγηση/εντολή στον χορό σε όρους συμβατούς με τον εγκέφαλο (στο πλαίσιο εμβιομηχανικής / κινησιολογίας / μυολογίας) έτσι ώστε το κεντρικό νευρικό σύστημα να διεγείρει τους κατάλληλους μυς ώστε να εκτελείται κάθε κίνηση με ακρίβεια και χωρίς “σπατάλη” ενέργειας
  • σας παρέχει ένα “masterkey” εργαλείο μέσω της Νευρο-μυο-περιτονιακής ενδυνάμωσης, με σκοπό να επιτύχετε τεχνική υψηλού επιπέδου, να θωρακίσετε το σώμα από τραυματισμούς, να χτίσετε αντοχή στους μυς, τους τένοντες και τους συνδέσμους κατά την προπόνηση και να αποκτήσετε την μέγιστη απόδοση του σώματος

Μακροχρόνια οφέλη

H ενσωμάτωση της τεχνογνωσίας του DECODING BALLET στην καθημερινή πρακτική και στην διδασκαλία, προσφέρει πολυεπίπεδα οφέλη:

  • άμεσα αποτελέσματα στην πρόοδο των μαθητών/σπουδαστών μέσω των “συμβατών εντολών”
  • θωράκιση σώματος & προστασία από τραυματισμούς
  • ενισχυμένη αντίληψη και επίγνωση σώματος και κίνησης
  • ευκρίνεια, πλαστικότητα, ακρίβεια, συγχρονικότητα και αρμονία στην κίνηση και την έκφραση
  • ταχύτερη ανάρρωση από έντονες προπονήσεις ή/ και τραυματισμούς
  • ενίσχυση αλτικότητας
  • η κίνηση γίνεται πιο «ρευστή» και εκλεπτυσμένη
  • οι μύες ανταποκρίνονται με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα για μεγαλύτερες περιόδους

 

Για το ωράριο και το κόστος τα μέλη θα ενημερωθούν με e-mail

 

Επιστροφή στις Δραστηριότητες/ Νέα του Συλλόγου