Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω του email info@hellenicregionrad.gr

Ενημέρωση – Ιανουάριος 2023

Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Φίλοι του Συλλόγου,

 

Ευχόμαστε η πρώτη εβδομάδα μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων να κύλησε ομαλά και ήρεμα!

 

Μερικά σημαντικά νέα:

  1. Μαθήματα εστιασμένα στα FREE ENCHAINEMENTS θα διδάξει η εξετάστρια κ. Theresa Brown για τα επίπεδα Intermediate Foundation και Intermediate.

     

Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά που ετοιμάζονται για εξετάσεις και θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Οι καθηγήτριες μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα ως θεατές.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ INTERMEDIATE FOUNDATION: Σάββατο 28 Ιανουαρίου 1:30-3:00μμ , Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 10:30-2:00μμ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ INTERMEDIATE: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 4:30-6:00μμ, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 12:00-1:30μμ

 

ΠΟΥ: Σχολή Danceway, Κρουσόβου 4, 11528, Αθήνα

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

    • ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: 10€/ μάθημα
    • ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ: 10€ για τα 2 μαθήματα CPD credits: 1 independent

 

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ: Με email στο info@hellenicregionrad.gr και συνημμένο το καταθετήριο με το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το επίπεδο. Επίσης, το όνομα της σχολής ή/και καθηγήτριας.

 

(Δικαιούχος ELLINIKOS SYLLOGOS VASILIKIS AKADIMIAS, IBAN GR2601101180000011829602496) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: ΤΥΧΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΣΑΣ

 

  1. Ζητούνται νέοι επαγγελματίες χορευτές για τους ρόλους της Swanilda και του Franz για το μπαλέτο “Κοππέλια” που ανεβάζει η Ομάδα Νέων Ελλήνων Χορευτών (Youth Ballet) του Συλλόγου μας. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να είναι διαθέσιμοι για πρόβες τα Σαββατοκύριακα (Σάββατο από 4:00μμ και Κυριακή από 10:00πμ) και για τις παραστάσεις 8-10 Απριλίου. οι επιτυχόντες θα υπογράψουν σύμβαση έργου και θα πληρωθούν με τίτλο κτήσης. Όποιοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να στείλουν email στο info@hellenicregionrad.gr ώστε να κανονιστεί συνάντηση με την χορογράφο της ομάδας, κ. Ελένη Μπαλαφούτη.

 

  1. Φεστιβάλ Μπαλέτου και Κάρακτερ. Θα γίνει τον Μάρτιο στο θέατρο “ΠΟΡΤΑ”. Υπεύθυνη για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ είναι η γραμματέας του ΔΣ κ. Άντα Παίζη. Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλούμε απαντήστε με email στο info@hellenicregionrad.gr ώστε να σας σταλούν οι αιτήσεις και οι οδηγίες συμμετοχής.

 

  1. Κοπή Πίτας. Η κοπή της Πίτας του συλλόγου μας η οποία ήταν προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο μαζί με το σεμινάριο για την Δια-Καλλιτεχνικότητα της κ. Θάλειας Ζαχαριάδη αναβάλλεται καθώς τα μέλη του ΔΣ υπέκυψαν -το ένα μετά το άλλο- σε κάθε είδους ίωση και γρίπη…ως εκ τούτου θα κόψουμε την πίτα μας στο θέατρο “ΠΟΡΤΑ” την ημέρα του Φεστιβάλ και ελπίζουμε και να είναι εφικτό να γίνει και το σεμινάριο!

 

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά!

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Επιστροφή στις Δραστηριότητες/ Νέα του Συλλόγου