Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω του email info@hellenicregionrad.gr

Ενημερωτικό – Σεπτέμβριος 2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι & Φίλοι,
 

Σας ευχόμαστε μια δημιουργική και αποδοτική σχολική χρονιά και κυρίως ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε και φέτος ότι ζήσαμε τις προηγούμενες 2 σχολικές χρονιές.
 
H ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα γίνει την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:30-12:30 πμ, στη σχολή Danceway, Κρουσόβου 4, 11528, Αθήνα.
 
Όπως ορίζει το καταστατικό μας, τη συνέλευση μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη. Μπορείτε να παρευρεθείτε είτε δια ζώσης ή διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom. Όσοι προτιμάτε διαδικτυακή παρακολούθηση, ενημερώστε μας για την επιλογή σας έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ώστε να σας στείλουμε το link.

Στη συνέλευση θα ενημερωθείτε για:

 1. Τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να υπάρχουν στις σχολές μας και όποια εξέλιξη υπάρχει για το πρόγραμμα my data
 2. Τα μέτρα κατά της πανδημίας μέσα στις τάξεις χορού από εκπρόσωπο της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας
 3. Τις  εξετάσεις RAD από την εκπρόσωπο της Ακαδημίας κ. Λίλιαν Τεντώμα
 4. Τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της RAD  και τα 50 χρόνια παρουσίας του συστήματος στην Ελλάδα.
 5. Τη νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου
 6. Τα πεπραγμένα του παρόντος ΔΣ και τις επερχόμενες εκλογές.

 

Η παρακολούθηση της Γενικής Συνέλευσης αντιστοιχεί σε 2 independent cpd credits. 


 

Μετά τη Συνέλευση, και ώρα 12:30-14:30 ακολουθεί σεμινάριο με τίτλο: «Ενισχύοντας την Δια-καλλιτεχνικότητα στα μαθήματα του χορού»

 

Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου αντιστοιχεί σε 2 CPD Credits/time valued.

 

Με εισηγήτρια τη συνάδελφο Θάλεια Ζαχαριάδη το σεμινάριο προτείνει τρόπους για να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο του μαθήματος χορού αντλώντας ιδέες και έμπνευση από άλλες μορφές Τέχνης, όπως Λογοτεχνία, Ποίηση, Ζωγραφική και Γλυπτική. Το σεμινάριο απευθύνεται σε καθηγήτριες που διδάσκουν  προσχολικά, σχολικά και εφηβικά τμήματα, με πρακτικά παραδείγματα και υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε διαδικτυακά μαθήματα!
 
Κόστος Συμμετοχής20 ευρώ (μέλη), 30 ευρώ (μη μέλη)
 
Κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό του Ελληνικού Συλλόγου RAD: IBAN GR2601101180000011829602496
 
Κράτηση θέσης για δια ζώσης παρακολούθηση: έως 1 Οκτωβρίου
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε δια ζώσης ή/και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom. Όσοι προτιμάτε διαδικτυακή παρακολούθηση, ενημερώστε μας για την επιλογή σας έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ώστε να σας στείλουμε το link.
 

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν υπάρξει κάποιες αλλαγές:
 1. Κατόπιν παραίτησης της Γενικής Γραμματέως, κ. Αναστασίας Καπετάνιου, τη θέση της ανέλαβε η πρώτη αναπληρωματική, κ. Άντα Παίζη.
 2. Σχετικά με τον εορτασμό των 50 χρόνων της RAD στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί  την περίοδο Σεπτέμβριος 2021- Ιούλιος 2022 .
Η Συντονιστική Επιτροπή που είχε αναλάβει τον εορτασμό αυτόν, αποτελούμενη από τις Κυρίες  Β.Tanner, M. Frost   και   Μ. Βασιλάτου δεν υφίσταται πλέον με ομόφωνη απόφαση.  Την υλοποίηση του εορτασμού έχει αναλάβει πλέον να πραγματοποιήσει ο Ελληνικός Σύλλογος της RAD, και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας είναι ενήμεροι για αυτό.
 
Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί πολύ τις Κυρίες της Συντονιστικής Επιτροπής για τις ιδέες τους και την συμβολή τους στον προγραμματισμό του εορτασμού μέχρι τώρα.
 
Οι εορταστικές εκδηλώσεις  που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα μέτρα που θα ισχύουν για την πανδημία θα περιλαμβάνουν:
 1. Παρουσίαση αποσπασμάτων της ύλης της RAD  σε συνεργασία με το training department της Ακαδημίας.
 2. Παράσταση «Λίμνη των κύκνων» από το Youth Ballet
 3. Οργάνωση «παιδικής γωνιάς» με χορευτικές δραστηριότητες για μικρά παιδιά
 4. «Μαγαζάκι» με αναμνηστικά για τα 50 χρόνια της Ακαδημίας στην Ελλάδα.
 5. Σεμινάρια και μαθήματα για καθηγητές και μαθητές.
 6. Cocktail Party.

 
Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε ότι λόγω θεμάτων copyright δεν θα μπορέσουν προς το παρόν να περιληφθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις η έκθεση, η προβολή του ντοκιμαντέρ και η παρουσίαση βιβλίου.
 
 Όποιοι συνάδελφοι έχετε χρόνο και διάθεση να βοηθήσετε και να συμμετέχετε με τους μαθητές σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hellenicregionrad.gr

 

Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας!

 

Επιστροφή στις Δραστηριότητες/ Νέα του Συλλόγου