Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μέσω του email info@hellenicregionrad.gr

Συμπληρωματική Ακρόαση (Αudition) της Ομάδας Νέων Ελλήνων Χορευτών R.A.D. 2017

Αγαπητές Συνάδελφοι & Φίλοι/ Μέλη του Συλλόγου,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί Νέα Συμπληρωματική Ακρόαση (Audition)  για την Ομάδα Νέων Ελλήνων Χορευτών R.A.D.

 

Τόπος Διεξαγωγής: Πολυχώρος Άννα και Μαρία Καλουτά  αίθουσα Φλερύ, Τιμοκρέοντος 6, ΄Αγιος Σώστης στο Νέο Κόσμο.

 

Το έργο που θα παρουσιάσει η Ομάδα Νέων Ελλήνων Χορευτών R.A.D φέτος θα είναι η Σταχτοπούτα σε χορογραφία της κας Χριστιάνας Στεφάνου.

 

Όλοι οι κύριοι χαρακτήρες του μπαλέτου (στα cast) θα ερμηνευτούν από τους χορευτές της Ομάδα Νέων Ελλήνων Χορευτών, εφόσον ανταποκρίνονται στις ζητούμενες απαιτήσεις της χορογράφου.

 

Παρακάτω θα βρείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την διαδικασία της ακρόασης και συμπλήρωση της αίτησης (σε word).

 

 

Για οτιδήποτε αφορά την Ομάδα Νέων Ελλήνων Χορευτών R.A.D. η επικοινωνία και αποστολή των αιτήσεων θα γίνεται στο e-mail youthballet@hellenicregionrad.gr

 

Στον νέο ιστότοπο μας www.hellenicregionrad.gr θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε όλες τις ανακοινώσεις και τα νέα της Ομάδας Νέων Ελλήνων Χορευτών R.A.D., καθώς και πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας όπως σεμινάρια, εργαστήρια, φεστιβάλ Μπαλέτου, κ.ά.

 

Ελληνικός Σύλλογος Βασιλικής Ακαδημίας Χορού Λονδίνου

Νινέττα Τρυφωνοπούλου
Πρόεδρος ΔΣ


Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Επιστροφή στις Δραστηριότητες/ Νέα του Συλλόγου